16 stycznia 2013

Targi cukierniczo-lodziarskie w Rimini 2013

Od 19 do 23 stycznia w Rimini odbędą się 34 targi sektoru cukierniczo-lodziarskiego, czyli tzw. arte bianca (biała/mleczna sztuka)a ponadto sektorów: czekoladowego, kawowego i  piekarniczego - Sigep.

Na targach zaprezentują się setki wystawców w różnych sekcjach tematycznych, a organizatorzy zapraszają na liczne międzynarodowe konkursy, mistrzostwa, pokazy, kursy i szkolenia, itd. 

Jedną z atrakcji będzie wybór Mistrzów sztuki lodziarskiej i cukierniczej we Włoszech, oraz najlepszych rzeźbiarzy lodowych.

2 komentarze:

  1. Będąc w Madrycie zauważyłem, że Hiszpanie też uważają włoskie lody za najlepsze.

    OdpowiedzUsuń
  2. Są wyśmienite jakie jadłam najgorsze..niestety czeskie.

    OdpowiedzUsuń