30 listopada 2015

Czekoladowe jaja bożonarodzeniowe z Alessandrii

Producent wyrobów czekoladowych Giraudi z Alessandrii (Piemonte)  wylansował w tym sezonie świątecznym wyjątkowy i oryginalny smakołyk Uovo di Natale, czyli Jajo Bożonarodzeniowe! 

Bo kto powiedział, że jaja czekoladowe je się tylko na Wielkanoc; jajeczka Kinder dzieci lubią przez cały rok..., więc warto zaproponować także inną wersję jaja.

fot. radiogold.it



Przy czym dekoracje jaja boonarodzeniowego mogą być różne: Mikołaje, bałwanki, renifery, itd.  

I jak wam się podoba taki pomysł?


2 komentarze:

  1. Nie no cudo :)) Skrzyżowanie wielkanocnej pisanki z ogrodowym krasnalem :))
    Ale w sumie... Gdyby tak zamiast pierników z okienkami powiesić na choince piernikowe pisanki z lukrowanymi wzorkami? :))

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. też super pomysł! proponuję więcej takich eksperymentów także na polskim rynku ;)

      Usuń